Kaarten tribune muziekshow

Kaarten tribune

Het Muziekfestival Delfzijl 2023, inclusief het avondprogramma op de zaterdag (de grote muziekshow), is gratis toegankelijk.
Alleen voor een zitplaats op de tribune zal een vergoeding worden gevraagd om de kosten van de tribune te dekken.

Bij de grote muziekshow zaterdagavond 23 september 2023 is er voor het publiek heel veel ruimte aanwezig om (gratis) staand de indrukwekkende muzikale shows te aanschouwen. Wil je tijdens de show ontspannen zitten en genieten van de shows met het beste uitzicht? Ga dan voor een plek op de tribune. Op een zijde van het Molenbergplein zal een tribune worden geplaatst met ca. 600 zitplaatsen. 

Prijs
Tribunekaarten kosten EUR 12,50 per stuk. 

Tribunekaart verkrijgen

Kaarten voor de tribune kunnen op drie manieren worden verkregen:

  • Voorverkoopadres
   Vanaf vrijdag 25 augustus 2023 t/m zaterdag 23 september 2023 (13:00u) kunnen kaarten voor de tribune worden gekocht bij Bloemenhuis Akkerman, Landstraat 21, Delfzijl. Kaarten bij het voorverkoopadres moeten direct worden betaald. PIN-betaling is mogelijk. 
  • Op de dag zelf (zaterdag 23 september 2023)
   Kaarten voor de tribune kunnen zaterdagmiddag 23 september 2023 in het centrum van Delfzijl worden gekocht vanaf 13:00u bij onze informatie- en verkoopbalie op het kruispunt Landstraat/Poststraat en vanaf 18.30 uur zaterdagavond op het Molenbergplein. 
  • Online tribunekaarten bestellen (t/m vrijdag 22 september 2023)
   I.v.m. dat het nu zaterdag 23 september is, kunnen kaarten niet meer online worden gekocht.

Algemene informatie tribune

  • Er zijn geen vastgestelde plaatsen op de tribune. Een bezoeker met een kaart voor de tribune kan zelf bepalen waar hij/zij zit. Maar wees uiteraard op tijd aanwezig voor de beste plekken.
  • Wel zullen een aantal stoelen gereserveerd zijn voor genodigden. De organisatie van het Muziekfestival Delfzijl zal op de tribune duidelijk aanwijzen welke stoelen dit zijn.
  • De tribune is vanaf 19.00 uur voor het publiek geopend.
  • Op de tribune geldt dat er niet mag worden gerookt.
  • Als koper van een tribunekaart gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kunt u hier inzien. 
  • Voor vragen/problemen e.d. over het bestellen van de kaarten voor de tribune bij het avondprogramma, kunt u contact met ons opnemen per e-mail via info@muziekfestivaldelfzijl.nl