Overbrugging 2012

Het overbruggingsprogramma is een nieuw onderdeel van het Muziekfestival Delfzijl en zal bestaan uit optredens van drie dweilorkesten en een Caribische brassband rondom het Molenbergplein en de straten tussen het Molenbergplein en het Vennenplein. De overbrugging begint om 17.30 uur en loopt tot 19.45 uur.

In het overbruggingsprogramma treden van 17.30 tot 19.45 op:

Futuristic Brassband uit Delfzijl


Futuristic Brassband is een jonge en energieke Caribische drumband uit Delfzijl. Futuristic Brassband is een spetterende en knallende verschijning en zorgt voor een goeie show.

Dweilorkest Dwaarsliggers uit Zuidbroek

De Dwaarsliggers is een groep zeer gemotiveerde en ervaren muzikanten die een repertoire brengen van klassieke meedeiners tot moderne meezingers. Ze zijn bij het Muziekfestival Delfzijl 2012 niet alleen actief tijdens het overbruggingsprogramma, maar ook zullen ze vanaf 19.45 uur op het Vennenplein het voorprogramma van de avondshow verzorgen.

Dweilorkest Neut'n Bieters uit Ten Boer


Dweilorkest Neut'n Bieters uit Ten Boer is onderdeel van muziekvereniging Volharding uit Ten Boer. Een enthousiaste groep muzikanten met een leuk repertoire.

Dweilorkest Neut'n Kroakers uit Eelde

Dweilorkest Neut'n Kroakers uit Eelde is onderdeel van muziekvereniging Nieuw-Leven uit Eelde/Paterswolde. Altijd te herkennen in fel groene shirts, zullen zij bij het Muziekfestival Delfzijl hun uitgebreide repertoire laten horen.

Overgang naar het avondprogramma

Om 19.30 uur zal dweilorkest Dwaarsliggers vanaf het Molenbergplein naar het Vennenplein gaan, om daar vanaf 19.45 uur het voorprogramma te verzorgen van het avondprogramma.