Grote muziekshow zaterdagavond

Zaterdag 23 september 2023 - 20:00u

Het avondprogramma van het Muziekfestival Delfzijl wordt een grote en spectaculaire muziekshow met een grote afwisseling van stijlen na zonsondergang in het centrum van Delfzijl.

Locatie muziekshow Muziekfestival Delfzijl 
De muziekshow vindt plaats op het Molenbergplein in het centrum van Delfzijl. 

Voorprogramma
Het voorprogramma begint om 19.15 uur.

Hoofdprogramma
Om 20.00 uur gaat de muziekshow van start. De show zal eindigen met een grootse finale waaraan alle showkorpsen deelnemen. 

Staanplaatsen en tribune
Toegang tot de muziekshow is gratis.

Aan een kant van het Molenbergplein is voor ca. 600 bezoekers een tribuneplek aanwezig. Alleen voor een zitplaats op de tribune vraagt de Stichting Muziekfestival Delfzijl een vergoeding om de kosten van de tribune te dekken. Zie hier alle informatie over de tribune en verkoop kaarten.

De staanplaatsen rondom het Molenbergplein (achter de hekken, niet voor de tribune) zijn gratis. Er is heel veel ruimte beschikbaar om de shows te bekijken, maar wees natuurlijk tijdig aanwezig voor de beste plekken. 

Toegang rolstoelgangers
Voor rolstoelgangers is bij het avondprogramma beperkt ruimte beschikbaar direct aan de rand van het speelveld tegenover molen Adam. Ingang voor rolstoelers is via de sluis bij het gezondheidscentrum. Hier geldt: vol = vol. De organisatie van het Muziekfestival Delfzijl zal beschikbare plekken toewijzen. Per rolstoelganger is één begeleider toegestaan, waarvoor een stoel beschikbaar zal zijn. 

Deelnemers

DVS, KATWIJK

EXCELSIOR, RENKUM

EXEMPEL, EMPEL

STERNSE DRUMLINE, FRANEKER

VAN LIMBURG STIRUM BAND, WEZEP

'N MOAL WAT AANS, REUTUM