Middag-programma zaterdag

Zaterdag 23 september 2023 - 13:00u

Het middagprogramma is de start van het Muziekfestival Delfzijl en vindt plaats van 13:00u t/m 16:30u in het centrum van Delfzijl.

Beleef tijdens het middagprogramma concerten en optredens die door acht verschillende orkesten/groepen worden gegeven (Harmonieorkesten, Fanfares, Slagwerkensembles, een Bigband en een Saxofoonensemble). Ruim 270 muzikanten gaan zorgen voor zeer uiteenlopende optredens. Ieder orkest heeft zijn eigen stijl en repertoire.

Workshop blaas- en slagwerkinstrumenten
Wil jezelf eens proberen om op een blaas- of slagwerkinstrument te spelen? Dat kan! Van 14:00 tot 16:00u staan op het kruispunt Schoolstraat/Landstraat twee kraampjes waar muziekdocenten en leden van muziekverenigingen je heel graag de mogelijkheid geven om zelf een saxofoon, trompet, trommel etc. te proberen. 

Streetparade
Het einde van het middagprogramma zal worden ingeluid door de Streetparade die om ca. 16:30u het centrum van Delfzijl binnenkomt.

Locaties middagprogramma

Image

Deelnemers

BIGBAND, ZUIDWOLDE

DHO, DELFZIJL

KONINGIN WILHELMINA, DELFZIJL

OMMELANDER SAXOFOONKWARTET

NIEUW LEVEN WINSCHOTEN / CRESCENDO WEDDE

LOPPERSUMS HARMONIE

CWO, GRONINGEN

Speelschema middagprogramma

Image

Streetparade

Om 16:30u zal het eerste showkorps van de Streetparade het centrum binnenkomen. Zie hier voor alle informatie over de Streetparade.